Kirkenes Idrettsforening

Kirkenes Idrettsforening

Kirkenes Idrettsforening sier #STOPP til alle former for diskriminering.

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 16. Des 2020

Idretten erkjenner at diskriminering skjer i det norske samfunnet og i norsk idrett. Norsk idrett har idrettsglede for alle som visjon, og NIFs formål er å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling. 

Rasisme, annen diskriminering og mangel på likeverd er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon og formål, noe som også er reflektert i idrettens gjeldende plandokument Idretten vil! som sier at: «Idretten skal, på alle nivåer, praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering.». Dette gjelder på alle idrettens ulike arenaer, også på tribunene. 


0 Kommentar

KIF går videre med prosjektet Idrettens Hus Kirkenes

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 3. Nov 2020

Idrettens hus: ny aktivitet og næring for folkehelse og bomiljø

Prosjekteier:

Kirkenes Idrettsforening

Kontaktperson:

Katharina Bartsch

Vedtak:

Opptil kr. 203 200,- innvilges til forprosjektet.

Prosjektperiode:

  1. august 2020 – 30. april 2021.

Mål i søknad:

10 nye arbeidsplasser innenfor innsatsområdet «Nye næringer».

Beskrivelse fra søker:

Kirkenes IF ønsker å utvikle KIF hus til et aktivt kompetansesentrum for idretten i Sør-Varanger, et hus der aktivitet, administrasjon og idretts- og helsekompetanse samles, styrkes, deles og videreutvikles.

Prosjektet fremmer en visjon om et idrettsfaglig kompetansesentrum. Et slikt sentrum bidrar til bolyst og byens attraktivitet som Idrettsby: en kompetanseøkning innen idrettsfag, idrettsadministrasjon og folkehelse vil tiltrekke seg nye aktører og bidra til muligheten for idrettsinteresserte ungdommer til å etablere seg i kommunen. Ved å samle flere helserelaterte enheter styrkes små bedrifters virksomhet, deres utviklingsevner og langsiktige vekstmuligheter. Samtidig ønskes det å utrede videre muligheten for aktivitetstilbud for barn-og unge, som idretts SFO, idrettsbarnehage og E-sport.

Klubben ser på prosjektet som en mulighet til innovasjon og et grensesprengende tiltak i kommunen som satser på idrett, folkehelse og fysisk aktivitet.

I prosjekttiden skal det videreutvikles konseptet Idrettens Hus med fokus på nye arbeidsplasser, effekt på lokalsamfunnet og forretningsmodellen.


0 Kommentar

Vil du følge supporterklubben til KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Alle store klubber fortjener å ha en flott supportergjeng! En som støtter klubben i tykt og tynt, og som bidrar til å lage liv på kampene. Følg oss på Facebook og du vil bli oppdatert på alt som skjer i klubben vår - fra 7 åringenes fotballglede til A-lagets prestasjoner.

0 Kommentar

Vil du støtte KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Nå kan medlemmer, supportere og alle andre som ønsker å støtte KIF, kjøpe dagligdagse nytte-produkter i vår Web-shop (helse, pleie- og velvære-produkter mv). Kirkenes Idrettsforening får inntekter gjennom dette. Klubben har inngått et web-shop-samarbeid med et firma som heter LR Health & Beauty – som også er ansvarlig for selve driften av web-shoppen.

LR både produserer, pakker og sender ut alle bestillinger – og klubben vil motta salgs-provisjon. Dette synes vi er en enkel og grei løsning – uten noe ekstra arbeid for klubben.

Da blir det spennende og se om noe kan falle i smak i vår web-shop!


0 Kommentar

Trimpoeng er avsluttet for sesongen

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 5. Okt 2020

Da er trimkonkurransen MILEVIS i Sør-Varanger 2020 avsluttet. Takk til alle deltagere som har brukt muligheten til turgåing og poengsanking. 

I siste trekningen ble det trukket følgende vinnere:

Gavekort fra Elkjøp: Siv June Tjelde Haga og Vivian Hamborg
Gavekort fra Sport1: Carina Bjørkli og Liv Elin Alexandersen
Gavekort fra Amfi: Tove Merete Grønnli og Sissel Tobiassen Bye

Hovedtrekningen:

Gavekort fra Elkjøp:  Aud Marion Johnsen
Gavekort fra Sport 1: Ole Christian Aas
Gavekort fra Amfi: Karianne Jerijervi


Ekstra gavekort: Liv Marit Hjelm - den eneste personen i konkurransen som har vært på alle 27 turmål som var lagt ut i prosjektet.

Vi gratulerer til alle vinnere!

Det var sammenlagt 415 aktive deltagere i prosjektet. Underveis har vi fått forslag om flere nye turmål, og forslagene er lagret til bruke i neste sesong. 


0 Kommentar

Velkommen til ny hjemmeside med medlemsportal

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 1. Okt 2020


KIF lanserer i dag sin nye hjemmeside som er knyttet opp mot en ny medlemsportal. Her kan du finne informasjon om klubben, de ulike idrettene, kostnader, arrangementer og viktige styringsdokumenter. Nå er det enklere å melde seg inn i klubben ved å bruke innmeldingsskjemaet på startsiden.

Tusen takk til det nye foretaket Optimal Digital AS som har jobbet intenst med å tilrettelegge, justere, sortere, skrive om og finne frem gammelt materiale, slik at siden nå er klar til bruk.

Alle klubbmedlemmer kan laste ned Idrettenonline Appen, som er et nyttig verktøy til daglig bruk og administrering av eget medlemskap.


0 Kommentar

Mobbeombudet i Troms og Finnmark spiller på lag med KIF

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 1. Okt 2020


Torsdag 15. oktober får Kirkenes Idrettsforening besøk av mobbeombud i Troms og Finnmark. 

Alle barn og unge har rett til et trygt og godt miljø på alle arenaer de ferdes. Idretten er en viktig sosial arena, og et trygt og godt idrettsmiljø krever at alle bidrar.

Mobbeombudet i Troms og Finnmark arbeider for at barn og unge skal ha et trygt og godt oppvekstmiljø. Ombudet er en uavhengig ressursperson som gir råd og veiledning, og har selvsagt taushetsplikt.

KIF har invitert mobbeombudet til å holde et lite foredrag for foresatte og trenere torsdag 15.oktober. 

Tema: Et trygt og godt idrettsmiljø for alle.

Tid: torsdag 15 oktober kl 18

Sted: Scandic hotell Kirkenes

 

Barn og unge trenger at vi som trenere og foreldre ser, lytter og anerkjenner dem. Voksne som tar dem på alvor. De trenger gode relasjoner, tydelige grenser og voksne som følger med og bryr seg.


Radio  Nordkapp sin melding om saken:0 Kommentar

Stillingsutlysning: Administrativ leder i Kirkenes Idrettsforening

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 1. Okt 2020

Har du et stort engasjement for å skape aktivitet i lokalsamfunnet? Vil du være med å lede kommunens største idrettsforening? Vår administrative leder skal flytte og vi søker derfor en person som skal være med på å administrere klubben sammen med styret og utvalgene. Å være administrativ leder i en fleridrettsklubb er så mye mer enn en vanlig jobb; her får du bygge omdømme, skape tillit og engasjement i lokalsamfunnet, blant medlemmer, frivillige og foresatte. Vi søker deg som er interessert i, og brenner for idrett og ideelle organisasjoner.

Kirkenes idrettsforening

KIF ble etablert 1908 og har 480 medlemmer fordelt på håndball, fotball og orientering. Vi rekrutterer utøvere i alle aldersklasser. Alt vi gjør er i henhold til våre verdier: Respekt, Felleskap og Begeistring. Vårt fokus ligger på mestring, tilhørighet, vennskap og utvikling. I de siste årene har vi jobbet med klubbutvikling og ble sertifisert som NFF Kvalitetsklubb, noe som innebærer at vi følger opp slik at klubben har trygge rammer, godt styresett og høy kompetanse i alle våre organisasjonsledd.

Stillingsbeskrivelse

Administrativ leder har det overordnede ansvaret for drift av klubben og er underlagt hovedstyret. Per nå er stillingen 50%, men med rett kompetanse, så kan denne utvides til 75%. Administrativ leder koordinerer og tilrettelegger for at barn, ungdom og voksne tilknyttet KIF, kan delta i klubbens aktiviteter. Dette innebærer klar ledelse, økonomistyring og utviklingsarbeid. Arbeidsoppgavene inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Bidra til etablering og vedlikehold av en brukervennlig og profesjonell medlemsservice
  • Sikre forsvarlig drift i henhold til budsjett
  • Sørge for høy kvalitet i alle klubbens prosesser; administrasjon, kommunikasjon, arrangement, opplæring og sportslig tilbud tilpasset ulike målgrupper
  • Være bindeledd mellom hovedstyret og de ulike utvalgene
  • Ivareta klubbens daglige drift med økonomiansvar, søknadsprosesser, markedsføring m.m

Kvalifikasjoner

Det stilles krav til erfaring fra ledelse, administrasjon og økonomistyring. Det vil være en fordel om du har jobbet i frivillig sektor eller idrett. God IT-kompetanse er en fordel. Vi ser etter en person som har gode kommunikasjons egenskaper, som er opptatt av utvikling og forbedring, og som er komfortabel med å være klubbens ansikt utad. Videre, så må du være selvstendig og strukturert, samtidig som du må inneha gode samarbeidsevner. 

Vi tilbyr

I KIF vil du få en jobb med mening. Du vil møte og samarbeide med mange fantastiske mennesker, som brenner for det de driver med. Vi er en veletablert klubb i stadig endring. I stillingen har man fleksible arbeidstider og det må påregnes arbeid på ettermiddag og kveld. Lønn etter avtale. 

 Søknadfrist:
Søknader sendes på epost til post@kirkenes-if.no innen 23.oktober 2020

Kontakt:

Spørsmål vedr stillingen kan rettes til administrativ leder Katharina Bartsch
Tlf 455 13 190
post@kirkenes-if.no0 Kommentar

Velkommen til KIF medlems-app

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 18. Sep 2020

Kirkenes Idrettsforening har tatt i bruk en ny medlemsportal og en ny hjemmeside. Med appen kan du administrere din medlemskap, dine treninger, betalinger, grupper etc. For spørsmål ta kontakt  med administrasjon post@kirkenes-if.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline