Vennligst vent, laster data...
Vi i Kirkenes Idrettsforening ønsker å takke dere alle for deltakelsen i årets Trimpoeng konkurranse, Milevis i Sør-Varanger. Dette har vært en utrolig spennende konkurranse som varte fra 01.06.2023 til 30.09.2023, og vi er glade for å kunne si at det var en stor suksess med hele 246 deltakere og 4953 innsjekk!


Først og fremst vil vi gratulere vinnerne av årets Trimpoeng konkurranse:
1. plass: Tor Morten Mikkelsen, som imponerte oss alle med over 3000 poeng i år (som du kan se på bildet)!
2. plass: Kathe Hege Bekkeli
3. plass: Anita Rønning


Vi vil også rette en spesiell gratulasjon til Merete Pettersen og Kristina Larssen, som ble trukket ut som vinnere av gavekort.
Men det er ikke slutt der! Vi ønsker også å hylle Liv Marit Hjelm, Sissel Bækø og Merete Røistad, som klarte å sjekke inn på alle 40 turene! Dette er en imponerende prestasjon, og vi er utrolig stolte av dere.


Vi vil også rette en stor takk til SpareBank 1 Nord-Norge for deres samfunnsløftet, som har sponset oss slik at denne konkurransen kunne være gratis for alle deltakerne! Dette har virkelig gjort en forskjell, og vi er takknemlige for deres støtte.


Videre vil vi takke våre sponsorer: Mobildata Kirkenes, Bjørnevatn Bygg As og Solhaug Maritim, som har sponset gavekortene til vinnerne. Deres støtte har bidratt til å gjøre denne konkurransen enda mer spennende og givende.


Vi håper at alle har hatt fantastiske turopplevelser, oppdaget noe nytt og kost seg i den fantastiske naturen vi har i denne kommunen. Årets Trimpoeng konkurranse har virkelig vist oss hvor flott det er å utforske vårt vakre nærområde.


Tusen takk til alle som deltok, og vi håper at dere vil være med oss igjen til neste år! Sammen kan vi fortsette å oppleve og nyte naturen rundt oss og holde oss aktive. Fortsett å utforske, oppdage og dele din kjærlighet for vår flotte kommune.

Herunder kan du se bilder fra våre flotte deltakere. Bli med du også og last opp dine egne fotos!

Vennligst vent, laster data...
Vennligst vent, laster data...
Vennligst vent, laster data...