Barneidrettsansvarlig

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 8. Mar 2021

Styret i Kirkenes Idrettsforening har valgt Lisa Victoria Johansen som barneidrettsansvarlig der hun sørger for at klubben ivaretar klubbens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett.  Lisa har et verv som håndballtrener i Kirkenes Idrettsforening siden 2018. Hun er engasjert og dedikert til sitt arbeid og er et sterkt resursperson i klubben. Vi ønsker henne lykke til med nytt verv som barneidrettsansvarlig i KIF! 


Hensikten med barneidrettsansvarlig er å sikre gode rutiner for oppfølging av barneidretten, og sørge for at så mange som mulig er klar over hva dette betyr i den daglige aktiviteten. Personen som får ansvar for å følge opp barneidretten skal tale barnas sak og sette barnas beste i sentrum. Blant annet handler dette om å vurdere og diskutere om idrettstilbudet idrettslaget gir er i tråd med «Idrettens barnerettigheter og bestemmelser».

På Norges Idrettsforbund sine sider kan du laste ned en brosjyre om Idrettens barnerettigheter og bestemmelser, og også lese mer om hva det betyr å være Barneidrettsansvarlig i en klubb. 

Brosjyre om idrettens barnerettigheter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.