FeFo Cup

Øst Finnmarks største fotballturnering – Fylkets største innendørsturnering

Kirkenes Idrettsforening arrangerer hvert år i begynnelsen av november FeFo Cup.
Dette er Øst-Finnmarks største fotballturnering for aldersbestemt fotball.

Fotballturneringen har blitt arrangert 14 år på rad, og samler hvert år ca. 80-90 lag med til sammen ca. 1000 unge spillere mellom 6 -19 år..

KIF er glad og stolt over å kunne bidra til at så mange unge finnmarkinger, men også russiske fotballspillere i fra Murmansk og Nikel kan møtes til fredelig kappestrid i Kirkenes. I 2015 deltok 6 russiske lag. Omtrent 3500 mennesker kommer innom Barentshallen for å overvære sportsarrangementet i løpet av helga.

Fotballarrangement er preget av dugnadsånden i KIF og er godt innarbeidet med foreldre, frivillige og A-lagspillere som arrangører. Dugnadsarbeidet generer aktiviteter for aldersbestemt avdeling den kommende sesongen. Turneringa får meget gode tilbakemeldinger hvert år, og vi er glade for at mange av de samme klubbene kommer tilbake år etter år.

FeFo cupen er blitt en merkevare, ikke bare for KIF men også for Sør-Varanger som en grensesprengende kommune.

 

FeFo Cup 2017

Miniturnering lørdag 28. oktober; se kampoppsett her
OBS:  nytt kampoppsett, oppdatert 26.10.2017

Hovedturnering fredag 3. – søndag 5. november 2017
se kampoppsett her

Sted: Barentshallen, Hesseng

Invitasjon-FeFo-Cup-2017
Presisering av kampreglement FeFo cup 2017!!
Det står i invitasjonen til årets FeFo cup under pkt. spillereglement:

«Overårige spillere: To overårige spillere tillates. Det må søkes dispensasjon for flere enn to overårige spillere. Det kan kun være to overårige spillere på banen om gangen i 11’er-kamper, og én overårig spiller om gangen i 9’er, 7’er og 5’er-kamper. 
Merk: Overårig spiller kan ikke være mer enn ett år for gammel, og kan i sesongen 2017 ikke spille på lag i sin egen aldersklasse eller høyere.»

Dette kan mistolkes dit hen at det er fritt frem for å bruke 2 overårige spillere uten å måtte søke om dette. Det er selvsagt ikke korrekt. Det må søkes på å få bruke alle overårige spillere !

Følg oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/FeFoCup/

 

Kirkenes Idrettsforening
Kirkenes Idrettsforening ble stiftet 8. februar 1908 av herrene L. Hoel,
J. Berger, H. Nafstad, Joh. Isaksen, H. Myrholt, Chr. Andersen, Andr.
Bergerud, John Lehn og O. J. Melvold. Det historiske møtet ble holdt på «Dampkjøkkenet,» som senere ble forsamlingshuset «Skansen» i
Storgata

Les mer…