Orientering

Siden 1970-tallet finnes en Orienteringsgruppe i KIF.

O-gruppen samarbeider tett med andre O-grupper i Sør-Varanger (SIL, Pasvik Hauk). Informasjon om Orientering i Sør-Varanger finnes bl.a. på facebook:  https://www.facebook.com/okirkenes/

Terminliste 2019

KIF O-gruppe har et tilbud for barn og voksne. Sesongen varer fra mai til oktober. Terminlister legges i samarbeid med de andre O-grupper og annonseres på hjemmesiden.

De siste 3 årene har det blitt arrangert Råtass-cup for de minste, 3 løp på våren med enkle løyper og premieutdeling til slutt. Dette har vært et populært tiltak med 50-60 deltakere.

Ved behov kan det settes i gang nybegynnerkurs for voksne.

Klubbene arrangerer treningsløp på onsdager, som blir annonsert på facebook og i SVA. Ellers har gruppen en helg der det arrangeres Kretsmesterskap som gjelder hele fylket.

I tillegg til organisert trening, tilbys det turorientering. Kart kan kjøpes hos de lokale idrettsbutikker. Det er omtrent 150 brukere til turorienteringstilbudet.

Under vinteren jobber KIF O-gruppen med kartprosjekter.

Er du interessert i å vite mer, ta kontakt med gruppens leder Fred Inge Eilertsen fige2070@gmail.com

 

Kirkenes Idrettsforening
Kirkenes Idrettsforening ble stiftet 8. februar 1908 av herrene L. Hoel,
J. Berger, H. Nafstad, Joh. Isaksen, H. Myrholt, Chr. Andersen, Andr.
Bergerud, John Lehn og O. J. Melvold. Det historiske møtet ble holdt på «Dampkjøkkenet,» som senere ble forsamlingshuset «Skansen» i
Storgata

Les mer…