Milos Vucenovic klar for KIF

Milos Vucenovic

Milos Vucenovic som kommer fra IF Skarp er spilleklar for KIF. Milos som er broren til Uros Vucenovic har signert overgangspapirer og er allerede spilleklar til helgens kamp mot Porsanger IL. Milos har bodd i Tromsø de senere år og har også spilt for Tromsø IL og Tromsdalen UL. Sportslig leder Tore Fredrik Nilsen er svært fornøyd med at Milos nå blir KIF-spiller og han forteller videre at vi kan forvente 1 eller 2 signeringer til før overgangsvinduet stenger 1. september. Han forteller at KIF her har fått tak i en meget god fotballspiller som vil forsterke laget ut over høstsesongen. 

Kirkenes Idrettsforening
Kirkenes Idrettsforening ble stiftet 8. februar 1908 av herrene L. Hoel,
J. Berger, H. Nafstad, Joh. Isaksen, H. Myrholt, Chr. Andersen, Andr.
Bergerud, John Lehn og O. J. Melvold. Det historiske møtet ble holdt på «Dampkjøkkenet,» som senere ble forsamlingshuset «Skansen» i
Storgata

Les mer…