Milevis i Sør-Varanger KIF arrangerer trimpoeng tur-konkurranse

17. mai i år blir annerledes. Stafetten og tvillingby-fotballkamp utgår, dessverre. Men vi ønsker å engasjere folk i aktivitet. Derfor blir det turkonkurranse med trimpoeng. Det er gratis og åpen til alle. Last ned appen TRIMPOENG og meld deg på konkurransen.

Det skulle ha vært flott å kunne starte 17. mai … men dessverre ødelegger snøværet for dette. Muligheten for å samle poeng starter 1 juni og varer til 30. september. Alle som samler 100 poeng i måned blir med på trekning av premier. De som når 1000 poeng under hele perioden blir med i hovedtrekning etter 30. september.

Det er Orienteringsgruppen som har ansvar, men man trenger ikke kunnskap om kart og kompass. Det er kjente – og ev noen litt mindre kjente – turmål i hele Sør-Varanger. Trimpoeng erstatter ikke KIF sin årlige turorientering, den kommer i tillegg litt senere ut i juni.

Her kommer du til konkurransen. Siden aktiveres idag, men frem til 1. juni oppdateres det litt her og der.

Meld deg på og utfordre noen venner til på bli med. Men husk smittevernregler!

Milevis i Sør-Varanger – Trimpoeng

Kirkenes Idrettsforening
Kirkenes Idrettsforening ble stiftet 8. februar 1908 av herrene L. Hoel,
J. Berger, H. Nafstad, Joh. Isaksen, H. Myrholt, Chr. Andersen, Andr.
Bergerud, John Lehn og O. J. Melvold. Det historiske møtet ble holdt på «Dampkjøkkenet,» som senere ble forsamlingshuset «Skansen» i
Storgata

Les mer…