Kirkenes Idrettsforening

Kirkenes Idrettsforening

Vil du følge supporterklubben til KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Alle store klubber fortjener å ha en flott supportergjeng! En som støtter klubben i tykt og tynt, og som bidrar til å lage liv på kampene. Følg oss på Facebook og du vil bli oppdatert på alt som skjer i klubben vår - fra 7 åringenes fotballglede til A-lagets prestasjoner.

0 Kommentar

Vil du støtte KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Nå kan medlemmer, supportere og alle andre som ønsker å støtte KIF, kjøpe dagligdagse nytte-produkter i vår Web-shop (helse, pleie- og velvære-produkter mv). Kirkenes Idrettsforening får inntekter gjennom dette. Klubben har inngått et web-shop-samarbeid med et firma som heter LR Health & Beauty – som også er ansvarlig for selve driften av web-shoppen.

LR både produserer, pakker og sender ut alle bestillinger – og klubben vil motta salgs-provisjon. Dette synes vi er en enkel og grei løsning – uten noe ekstra arbeid for klubben.

Da blir det spennende og se om noe kan falle i smak i vår web-shop!


0 Kommentar

Trimpoeng er avsluttet for sesongen

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 5. Okt 2020

Da er trimkonkurransen MILEVIS i Sør-Varanger 2020 avsluttet. Takk til alle deltagere som har brukt muligheten til turgåing og poengsanking. 

I siste trekningen ble det trukket følgende vinnere:

Gavekort fra Elkjøp: Siv June Tjelde Haga og Vivian Hamborg
Gavekort fra Sport1: Carina Bjørkli og Liv Elin Alexandersen
Gavekort fra Amfi: Tove Merete Grønnli og Sissel Tobiassen Bye

Hovedtrekningen:

Gavekort fra Elkjøp:  Aud Marion Johnsen
Gavekort fra Sport 1: Ole Christian Aas
Gavekort fra Amfi: Karianne Jerijervi


Ekstra gavekort: Liv Marit Hjelm - den eneste personen i konkurransen som har vært på alle 27 turmål som var lagt ut i prosjektet.

Vi gratulerer til alle vinnere!

Det var sammenlagt 415 aktive deltagere i prosjektet. Underveis har vi fått forslag om flere nye turmål, og forslagene er lagret til bruke i neste sesong. 


0 Kommentar

Velkommen til ny hjemmeside med medlemsportal

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 1. Okt 2020


KIF lanserer i dag sin nye hjemmeside som er knyttet opp mot en ny medlemsportal. Her kan du finne informasjon om klubben, de ulike idrettene, kostnader, arrangementer og viktige styringsdokumenter. Nå er det enklere å melde seg inn i klubben ved å bruke innmeldingsskjemaet på startsiden.

Tusen takk til det nye foretaket Optimal Digital AS som har jobbet intenst med å tilrettelegge, justere, sortere, skrive om og finne frem gammelt materiale, slik at siden nå er klar til bruk.

Alle klubbmedlemmer kan laste ned Idrettenonline Appen, som er et nyttig verktøy til daglig bruk og administrering av eget medlemskap.


0 Kommentar

Mobbeombudet i Troms og Finnmark spiller på lag med KIF

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 1. Okt 2020


Torsdag 15. oktober får Kirkenes Idrettsforening besøk av mobbeombud i Troms og Finnmark. 

Alle barn og unge har rett til et trygt og godt miljø på alle arenaer de ferdes. Idretten er en viktig sosial arena, og et trygt og godt idrettsmiljø krever at alle bidrar.

Mobbeombudet i Troms og Finnmark arbeider for at barn og unge skal ha et trygt og godt oppvekstmiljø. Ombudet er en uavhengig ressursperson som gir råd og veiledning, og har selvsagt taushetsplikt.

KIF har invitert mobbeombudet til å holde et lite foredrag for foresatte og trenere torsdag 15.oktober. 

Tema: Et trygt og godt idrettsmiljø for alle.

Tid: torsdag 15 oktober kl 18

Sted: Scandic hotell Kirkenes

 

Barn og unge trenger at vi som trenere og foreldre ser, lytter og anerkjenner dem. Voksne som tar dem på alvor. De trenger gode relasjoner, tydelige grenser og voksne som følger med og bryr seg.


Radio  Nordkapp sin melding om saken:0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline