Kirkenes Idrettsforening

ÅRSMØTET FLYTTES TIL 25.MAi

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 22. Feb 2021

ÅRSMØTET FLYTTES TIL 25.MAi 2021

Som følge av Covid-19 restriksjoner har hovedstyret i KIF besluttet å flytte det planlagte årsmøtet tirsdag den 9. mars til tirsdag 25.mai kl. 1800.

Innkalling, påmelding og mer informasjon vil annonseres i god tid før årsmøtet.

Kirkenes Idrettsforening sier #STOPP til alle former for diskriminering.

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 16. Des 2020

Idretten erkjenner at diskriminering skjer i det norske samfunnet og i norsk idrett. Norsk idrett har idrettsglede for alle som visjon, og NIFs formål er å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling.

Rasisme, annen diskriminering og mangel på likeverd er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon og formål, noe som også er reflektert i idrettens gjeldende plandokument Idretten vil! som sier at: «Idretten skal, på alle nivåer, praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering.». Dette gjelder på alle idrettens ulike arenaer, også på tribunene.

KIF går videre med prosjektet Idrettens Hus Kirkenes

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 3. Nov 2020

Idrettens hus: ny aktivitet og næring for folkehelse og bomiljø

Prosjekteier:

Kirkenes Idrettsforening

Kontaktperson:

Katharina Bartsch

Vedtak:

Opptil kr. 203 200,- innvilges til forprosjektet.

Prosjektperiode:

1. august 2020 – 30. april 2021.

Mål i søknad:

10 nye arbeidsplasser innenfor innsatsområdet «Nye næringer».

Beskrivelse fra søker:

Kirkenes IF ønsker å utvikle KIF hus til et aktivt kompetansesentrum for idretten i Sør-Varanger, et hus der aktivitet, administrasjon og idretts- og helsekompetanse samles, styrkes, deles og videreutvikles.

Prosjektet fremmer en visjon om et idrettsfaglig kompetansesentrum. Et slikt sentrum bidrar til bolyst og byens attraktivitet som Idrettsby: en kompetanseøkning innen idrettsfag, idrettsadministrasjon og folkehelse vil tiltrekke seg nye aktører og bidra til muligheten for idrettsinteresserte ungdommer til å etablere seg i kommunen. Ved å samle flere helserelaterte enheter styrkes små bedrifters virksomhet, deres utviklingsevner og langsiktige vekstmuligheter. Samtidig ønskes det å utrede videre muligheten for aktivitetstilbud for barn-og unge, som idretts SFO, idrettsbarnehage og E-sport.

Klubben ser på prosjektet som en mulighet til innovasjon og et grensesprengende tiltak i kommunen som satser på idrett, folkehelse og fysisk aktivitet.

I prosjekttiden skal det videreutvikles konseptet Idrettens Hus med fokus på nye arbeidsplasser, effekt på lokalsamfunnet og forretningsmodellen.

Vil du følge supporterklubben til KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Alle store klubber fortjener å ha en flott supportergjeng! En som støtter klubben i tykt og tynt, og som bidrar til å lage liv på kampene. Følg oss på Facebook og du vil bli oppdatert på alt som skjer i klubben vår - fra 7 åringenes fotballglede til A-lagets prestasjoner.

Vil du støtte KIF?

Postet av Kirkenes Idrettsforening den 6. Okt 2020

Nå kan medlemmer, supportere og alle andre som ønsker å støtte KIF, kjøpe dagligdagse nytte-produkter i vår Web-shop (helse, pleie- og velvære-produkter mv). Kirkenes Idrettsforening får inntekter gjennom dette. Klubben har inngått et web-shop-samarbeid med et firma som heter LR Health & Beauty – som også er ansvarlig for selve driften av web-shoppen.

LR både produserer, pakker og sender ut alle bestillinger – og klubben vil motta salgs-provisjon. Dette synes vi er en enkel og grei løsning – uten noe ekstra arbeid for klubben.

Da blir det spennende og se om noe kan falle i smak i vår web-shop!